Op 10 april j.l. is Ad Breure na een ernstige ziekte overleden, in de leeftijd van 70 jaar.

IMG-20180927-WA0021
Fam Breure-127

Als enige opvolger van de Gebr. Breure nam Ad Breure in 1979 het kleine loonbedrijf over. Samen met zijn vrouw Tonny Breure-de Koning, waarmee hij in september 1973 trouwde, bouwden zij het bedrijf op door hard te werken en alle werk op te pakken. 

Als jonge ondernemer investeerde hij in nieuwe vooruitstrevende machines....altijd een stap vooruit op de rest. Ad Breure was een echte loonwerker vol ambities, maar bleef altijd gewoon.

Op 65 jarige leeftijd gaf hij op een onverwacht moment, zijn dierbare levenswerk vol vertrouwen aan ons over. Daar zijn wij hem erg dankbaar voor!

Op 68 jarige leeftijd kwamen er problemen met zijn gezondheid. Na onderzoeken werd toen slokdarmkanker geconstateerd. Na een operatie hiervan, werd door complicaties voor zijn leven gevreesd. Na een goede periode kwamen er opnieuw uitzaaiingen in zijn hals en rug. 

Afgelopen voorjaar is Ad Breure als een ervaren en betrokken zaaier met ons mee uitgegaan om de velden in te zaaien. De vrucht ziet hij niet meer, maar met het volste vertrouwen heeft hij de oogst aan ons toevertrouwd en overgelaten!

Tonny Breure-de Koning 

Arjan, Huibert en Adwin Breure.